Føkkings forkjølelse!

February 18, 2007

Damn you, immunforsvar! Jævla inkompetente krabater!

OK, dette er tredje gangen i løpet av fem uker og denne gangen fikk jeg det skikkelig. Ustoppelig slimproduksjon og et hode som føles numment og ubrukelig om dagen og er fullt av kafkadrømmer om natta. Utrolig slitsomt. Etter å ha sittet inne i fire dager klarte jeg endelig å stabbe meg bort til 7-11 på smestad for å kjøpe de mest basale, vitale næringskildene: En halvliter Häagen-Dazs, pizza, cola, en eller annen appelsinbrus ved navn “feelgood”, sæterrømme, chips og hvitløk… og en liter helmelk til å lage kaffebaserte jumpstartere med. Jadda. Jeg skal nok være på beina igjen snart!

Nå sitter jeg i sofaen og “feelgooder”, Häagener og ser teite tv-serier mens jeg googler pink floyds comfortably numb. Jeg oppdaget til min forskrekkelse at jeg i mange år har sunget helt feil tekst. Jeg har gaulet: “My head felt just like two balloons”. Jeg har jo lurt litt på hvorfor akkurat to, men for så vidt følt at beskrivelsen var ganske treffende. Etter å ha hørt litt nøye etter med nye høretelefoner, uten å ta livet av låta med min egen gauling, hørtes det mer ut som: “My hands felt just like two balloons”. Noe som jo viste seg å stemme. Flaut.

Jeg skal ikke en gang komme inn på hva jeg sang til Michael Jacksons BAD. Jeg kunne hele kassetten utenat… i barnehagen… Tror ikke engang MJ selv ville kjent igjen teksten.