Nå børjar det!!

December 23, 2009

Ojoj! Nå var det lenge siden sist. Enda et nyttår er passert uten at jeg merker den helt store forskjellen i meg selv… Men ting har definitivt skjedd. Kjæresten min og jeg har kjøpt hus på Nesodden, jeg har skaffa meg bikkje (Birk – en schnauzer), USA har en afroamerikansk president (jeg vinket til ham der han stod på balkongen ) og Michael Jackson er død. Tenk det! MJ sykla i 2009. Vi var i USA da det skjedde, eller rettere sagt – jeg var på vei over. VG-overskriften traff meg i fleisen og jeg måtte spørre sidemannen om det virkelig var sant. I New York City var det stor ståhei med minnestund og T-skjorter på hvert gatehjørne. Billie Jean ble pumpet ut av byens høyttalere hver halvtime og gatedanserene hadde gått fra basketballuniform til hvite teipbiter rundt fingrene og lakksko. Uansett hvilken matvaremaskin vi gikk inn lød det: “How about that Michael Jackson…?” Nei, how about… Nå er vi på full fart inn i 2010. Jeg skal være ferdig med oppgaven i oktober 2010. Jeg tror nok dette året blir litt ekstra spesielt…PS.
I år drar vi på hytta!
;)